UK Bookmakers

Ekspozita

Në Shqipëri, organizata humanitare Caritasi shqiptar po përpiqet prej disa vitesh të ndihmojë zonat e varfra që të përballojnë vështirësitë e jetës. Në një qendër të saj pranë Fushë-Krujës CARITAS kujdeset për fëmijët me aftësi të kufizuara mendore, një nga grupet më të veçuar dhe më të harruar të shoqërisë.

Organizata humanitare Caritasi shqiptar ka ngritur në mes të fshatrave Nikël, Larushkë dhe Arameras të Fushë-Krujës qendrën e kujdesit ditor “Jetë në Zhvillim”. Kjo është një qendër kujdesi për 32 fëmijë dhe të rinj me aftësi të kufizuara mendore. Ata nuk kanë ende një status në shoqëri, ndaj ata përpiqen çdo ditë me veprimtari të ndryshme krijuese ta fitojnë vëmendjen e të tjerëve. Jonida Ruçaj thotë se midis këtyre Lulzimi është një piktor i talentuar, dhe me punët e tij janë hapir disa ekspozita. Në qendër ai po mëson dhe shkrimin dhe gjuhën e shenjave.

Artistët mbështetje

Artistët në mbështetje të integrimit të fëmijëve me aftësi të kufizuara mendore

Dy artistet e mirënjohura Znj. Roza Anagnosti dhe Znj. Mariana Kondi, vizituan më datë 10 Tetor 2012 shërbimin nëqendra3 komunitet për personat me aftësi të kufizuara mendore, Qendra Ditore “Jetë në Zhvillim”, Fushë-Krujë.

The Best betting exchange http://f.artbetting.netby ArtBetting.Net

All CMS Templates - Click Here